perjantai 2. toukokuuta 2014

Kun maltat mielesi pääset maailmaan kyllä!

Vitsit, aina tää sama juttu, mut mun todellakin tarttis kirjoitella tänne useamminkin, niin pysyisin perillä kaikesta mitä oon puuhaillu. Muisti pätkii, mut haittaakse? 

Kirjoittelin viime tekstissä, kaikesta tulevasta tapahtumasta. Noh, voin kertoa että kyllähän täs on kaikenlaista ollutkin!
Tällä tyylillä..


21.2 oli se Amorphis HullusPullos. Oltiin Piian kanssa sielä riehumassa. ..Näin Amorphiksen pitkän tauon jälkeen, ja olihan se edelleen hyvä.


7.3 Olikin sitten aika mennä Iidan kanssa tsekkailemaan Turmion Kätilöitä! Ihan sairaan loistava keikka.. En noita heppuja ollutkaan ennen nähnyt livenä. Tyypit otti yleisön haltuun ilmiömäisesti. Noooh, Provinssissa sitten uudelleen!


8.3 Lähdin Seinäjoelle Sanniksen luo ja illalla suunnattiin Klamydian keikalle Rytmikorjaamolle. En ollutkaan ollut Rytmikorjaamolla moneen vuoteen, ja olihan se mesta muuttunut. Parempaan suuntaan? (8 Ja Klamydia.. Taattua laatua.

Lainasin instagramista, tuon enempää ei tainnut koko illalta olla.

14.3 Mentiin Emman ja Taijan kanssa Karri Koiraa, Ruudolfia ja Mustaa Barbaaria fiilistelemään Fontanaan. Ja voivoi miten loistavaa oli! Leijonakuningas-laulu ja Pyöräilykypärä.. Ja sitten Musta Barbaari laitti koko yleisön tanssimaan. Ei huono!



21.3 Oltiin Emman kanssa WDDs tutustumassa PistePisteen live meininkiin! Voin suositella. En oo ikinä ollut tuollaisella keikalla. PistePiste vaikutti siltä, että soli lavalla ihan omana itsenään. En oikein osaa selittää, mutta aivan törkeän hieno keikka se oli. ..Yhteiskuvatkin otettiin, mutta meikäläisen naama ei ollut hirveän julkaisukelpoinen. 8D


 28.3 Menin viikonlopuksi iskän luo ja 29.3 käytiin tsekkaileen paikallinen menomeininki ja Tomi Markkola. Oli oikein mukava viikonloppu. Pitäis vaan käydä useammin... 

Näin paljon kuvia tältä iltaa. Video löytyy Instagramista.

4.4 Perjantaina oli Rocktailssin aika. Ja siellähän oli Spekti esiintymässä. Oumaigaad mikä meininki! En kyllä odottanutkaan yhtään vähempää! Täytynee mennä tsekkailee Spekti uudelleenkin joskus! Iida messis?


5.4 Olin kuuntelemassa Metalliliiton juttuja, ja sen jälkeen lähdettiin parilla tilataksilla jäähallille Sami Hedbergiä kuuntelemaan. Ja voi poijjat kun sai nauraa.. Pitäis käydä enemmän tollaisis tilaisuuksis. XD 



Evästä, maisemaa ja koko reissun häröin ja hienoin kuva. 8D
18.4 Oli sitten pääsiäinen ja Viron reissun aika.. Ai ristus mikä reissu. Voin laittaa muutaman kuvan... Oli oikein hauskaa. Ja sellanen porukka että oksat pois. Tuli laulettua tinakenkätyttöä ja suvivirttä bussimatkalla Helsinkiin, sitten yhtä meistä kuskattiin kaupan kärryillä eteenpäin satamassa ja karaokeenkin ehti laivassa.. Tanssilattia otettiin haltuun ja henkeviä keskusteltiin keskellä yötä. Nukuttiin varmaan 1,5h? ja sitten tulikin aika ottaa hatkat laivasta ja mennä hotelliaamiaiselle. Teki hyvää. n__n Käytiin paikallises Prismas tsekkailee pehmoeläimiä ja käppäiltiin tyhjässä ostoskeskuksessa. Vanhaa kaupunkia tuli nähtyä ja samoin SuperAlko. Satamassa kaljat viriteltiin kärryihin ja matka kohti Suomea alkoi taas. Laivassa sitten otettiin muutamat käytäväkeppanat ja käytiin hakee viimeiset ostokset laivan tukkoisesta kaupasta. Yhtäkkiä oltiinkin Helsingissä ja pääsin bussille asti ja sitten vasta kaadoin kärryni. XD Yks lootahan siinä hajos, mut onneksi siinä oli vanhempi herrasmies auttamassa, niin tästäkin selvittiin! Kotimatka sujui suhteellisen nopeasti, pitihän siinä pienet torkutkin ottaa. ..Ja se tunne kun pääsi omaan sänkyyn nukkumaan.. <3 Aiai.

Tarvitseeko selitellä?


19.4 Oli kokotalon bileet Hullupullo,Waild ja Happy Barrel ja pitihän sinne mennä...Emman kans mentiin, mut tavattiin suht paljon tuttujakin. Oli oikein hupaisa reissu. Buahaha. Tähän täytyy vielä todeta, että Waildin puolella oli parempi meno tanssilattialla. Yllätys?


Synttärisankari ikuisti pöydän antimia!
26.4 Taija piti synttärit.. Kakkua tuli syötyä ja jumalaisen makuisia keksejä. <3 ..Maistoin myös uhkarohkeasti pitsaa, jossa oli ananasta ja sieniä! Kranttu-Santtu ylitti itsensä muiden hurratessa. Sitten otettiin sivistyneesti muutamat ja lähdettiin kohti Fontanaa. Tämäkin ilta oli jeppis, ei valittamista. Tanssittiin enemmän kuin laki sallii ja höpistiin mukavia.


30.4 Vappu. HulluPullo ja Solarsky. Iidan kanssa. Jukka Poikaa reweliin fiilistelemään! Kyllähän soli hyvä keikka. Muutamat kappaleet Vain Elämää-sarjasta ja sitten muuten hittiputkea Pläskistä Siiderpissikseen. Lisäsin muutaman videon instagramiin, jos kiinnostaa. Jukka Pojan jälkeen tampattiin muiden esintyjien tahtiin, kunnes tuli tunne.. Että Pullo kutsuu! n__n Harmi ettei sielä ollut hirveän paljon tuttuja, oltais varmaan viihdytty kauemmin. Kotona taidettiin olla jo puol kolme?
 

1.5 Äitee duunas perinteisen vappubrunssinsa, ja oi nam mitä herkkua. ...Niitä jämiä syön vieläkin. Mut en valita! n__n

Öää, unohdinko jotain?


Ajattelin että heitän tähän vielä läjän kollaaseja! Koittakaa kestää!
Miau, neidit, päiväni piristeet!

Muutamat hassut kynnet. <:

Se on se Saba tässä.

Mä en tiiä, mullei taida olla enempää asiaa. Taidan siirtyä teeveen ääreen lahoamaan.

Palaillaan,
Saba.


Ps. Tsekatkaa tää. Kesäkesäkesä.<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet

AAAA (1) Alkoholi (9) Auto (1) Baari (7) Blah (1) Dislike (1) Festarit (7) Fiilis (11) Haikeaa (1) Hese (1) Hota (6) Huvipuisto (1) Häät (1) Ikävä (1) iloonen (12) Isokyrö (2) Itku (2) Jeppis (5) Juhannus (1) Kaverit (25) KESÄ (4) Kirpparit (7) Kissat (7) Kivaa (23) Kuvaan (2) Kynsilakat (2) Leffa (2) Lonkku (8) Läppäri (2) Lävistykset (2) Me (4) Mietin (2) Minä (5) Muistelen (2) Musiikki (9) Mässyä (1) Nauraminen (1) Näätä (2) Ostokset (3) Oulu (1) Parasta (5) Perhe (4) PFP (1) Pirkku (6) Provinssi (5) Pullo (2) Rage (1) Raivo (1) Random (1) Roihu (2) Ruoka (9) Seinäjoki (1) Sodankylä (1) SolarSound (1) Surullinen (1) Syksy (4) synttärit (3) Tallinna (1) Tapahtumaa (5) Tekeminen (1) Tekosyitä (1) Turhautuminen (2) työt (7) Vaasa (11) Viro (1) Vänvän (1) Yllättävää (2) Yllätys (1)