lauantai 14. huhtikuuta 2012

Luulin kevään tulleen, mutta sainkin lunta.

Nojuu, lunta tulee niin ettei keväästä tietookaan. Parasta oli, että meinasin lähtee tänään kuvailemaan ulos. Eipä siitä tullu mitää, kiitos lumentulon. Tai rännän, mitä toi on. 

Mut hei, jos laitan kuvina viimeisimpiä mainittavia hetkii. <:

En nyt kuvia viitti laittaa, ku ei kukaa meistollu niin kovin hehkeenä, mut oli kivaa 31.3, ku oltiin Tiinan luona Sanniksen, Lauran ja Iidan kans. <: Käytiin siinä sitte Köppäriski pyörähtää. Ja humalassa tuli taas oltua.

Olipa kerran heräteostokset H&Mstä. <: Kaikki tuotteet 1€ kpl. Hirmu kivoja löytöjä !

Kävinpäs Seppälässäki. Tuo pieni punainen paketti sisältää miniviiloja. Hintana oli jopa 0,5€. Minishampoo ja hoitoaine tais olla kans 0,5€ kpl. Ja tuo söpö pussukka oli euron. Ei paha.

Olinpas kerran Isooskyröös ja kävin Memmun luona hiukset leikkauttamas. Samalla sain vinkkejä vähän naisellisempaan hiustyyliin. Tykkään. :3

Iidan helmi letti. :'3 Shokkivärit odottelee muakin tuolla hyllyllä. ;> Ps. Tuolloin oli tullut takatalvi yön aikana.

 Tuona hienona taka-talven pitkäpeejantai aamuna tampattii Iidan kans mun matot ! Viimein ja vihdoin. Tuntui jo että hukun siihen karvaan ja pölyyn mitä ne sisälsi. Nyt on jo vähä paree olla. <:

Iskän kans menos Kyrööhi. n_n
Tulipas siinä ammuttua haulikolla ! Oli aika helmee. Iskä ja Emppu messis.
 Oli kiva nähdä Emppua ja Satua, ku noli käymäs täälä päin. Samalla käytiin Vaasas moikkaas äiteetä. n_n  Emmaki oli toki messis. 

Pirkulle kelpas (hieman köyhät) pääsiäisruohot.
 Täällä välissä 8.4 mentiinki Iidan ja Mariannen kans Pulloilemaan ! Huhhuh, kyllä sitä tuli taas juotua. Mutta hauskaa oli, ei siitä mihkää pääse. Oli ihan törkeesti porukkaa ja yllättävän paljon tuttuja ! 

..Voi olla että seuraavana päivänä tiesi taas juoneensa.

Hotales-laiska saalistajani.

Sainpa tänään kuningas idean lähteä kirppareille, lunta tuli niinku Esterin perseestä ja oli kiva käppäillä menemään tuolla loskassa.

Kotiin palatessani, oli jo vesilammikoitaki muodostunu.

Helluuset löytöni SPR-kirpparilta. Tosi kivat verhot.

Kissojen hiekkalaatikolle uus lapio, tyttöjen värinen. :3 Ja Hopeanuolet, ei oo hinnalla pilattu. Tarkoituksena on kerätä hyvälaatuinen Hopeanuoli kokoelma. Toivottavasti nämä on parempi laatuusempia, ku nua aiemmat.

Näin edustavana olin kirpparikierroksella. <:
Mut semmosta.

Oon kelannu, että alan nyt hankkia vanhaa itteeni takas. Hankin sen niin sanotun itseluottamuksen takaasi. Sitä mukaa myös sosiaalisen elämän. Kyllä se tästä lähtee, ku nakkaa tän nykyisen Sannin pihalle, eikä päästä sitä enää sisälle. 

 

Kattellaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet

AAAA (1) Alkoholi (9) Auto (1) Baari (7) Blah (1) Dislike (1) Festarit (7) Fiilis (11) Haikeaa (1) Hese (1) Hota (6) Huvipuisto (1) Häät (1) Ikävä (1) iloonen (12) Isokyrö (2) Itku (2) Jeppis (5) Juhannus (1) Kaverit (25) KESÄ (4) Kirpparit (7) Kissat (7) Kivaa (23) Kuvaan (2) Kynsilakat (2) Leffa (2) Lonkku (8) Läppäri (2) Lävistykset (2) Me (4) Mietin (2) Minä (5) Muistelen (2) Musiikki (9) Mässyä (1) Nauraminen (1) Näätä (2) Ostokset (3) Oulu (1) Parasta (5) Perhe (4) PFP (1) Pirkku (6) Provinssi (5) Pullo (2) Rage (1) Raivo (1) Random (1) Roihu (2) Ruoka (9) Seinäjoki (1) Sodankylä (1) SolarSound (1) Surullinen (1) Syksy (4) synttärit (3) Tallinna (1) Tapahtumaa (5) Tekeminen (1) Tekosyitä (1) Turhautuminen (2) työt (7) Vaasa (11) Viro (1) Vänvän (1) Yllättävää (2) Yllätys (1)