sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kynsilakan tuoksuista iltaa.

Tämä viikko on kulunut mitä mukavimmissa merkeissä. 

Mitä tämä viikko on sitten sisältänyt?

No esimerkiksi äiti on ollut mun luona kyläilemässä. Onhan se mukavaa, kun tuut iltavuorosta kotiin, niin siellä odottaa seuraa. 

Tällä viikolla olin torstaina hammaslääkärissä, kun jälleen kerran tukirauta lähti irti osaksi. Mutta pointti ! Ehkä toisen kerran elämässäni, hammaslääkäri kokemus ei ollut negatiivinen vaan ihan jees ! :'o Joku tosi mukava (varmaan ruotsia puhuu äidinkielenään, oli niin hauska aksentti. : D) suuhygienisti duunas raudat takaasi kiinni. Soli niin mukava, selitti koko ajan mitä se teköö ja miksi. Ja jutteli muutenkin. Harvinaista sanoisin ! <:

Nyt oonki ollut perjantaista asti iskän luona kyröös. On ollut tosi jees. Mukavaa, että välillä pääsöö tännekki ilman, että tarttoo koko ajan miettiä Lonkun meininkejä autossa tai kotona. 

Perjantaina Iida tuli hakemaan mua illalla, niin käytiin moikkaamas Erikaa ja Joonaa Vöyrillä. n__n Oli aivan jees.

Sitten.. Viime viikonloppuna C tulikin kotiin ! n_n Meilloli ihan mukavaa perus meininkiä. Hieman oli vain surullista, kun maanantaina tuli lähdön aika.. Lonkku lähti Cn mukaan. 8( Jotenki outoa olla ilman koiraa. Onhan tää ihan hyväkin näin, mutta outoa silti.
Lonkun kanssa ollaan joskus edustettu.


Oon muuten miettinyt sellaista asiaa.. Mitä tuota, kuinka moni työssä käyvä ihminen, tykkää työstänsä? Niin että töihin on kiva mennä ja sitä tekee mielellään? Onko luku tyyliin yksi sadasta? Vai yksi tuhannesta? Kelasin myös, että mikä olis sitten kivaa työtä? Jotain mitä jaksais tehdä päivästä toiseen? ..Onko sellaista?

Kuittaan tältä iltaa, ja HEJ JONATHAN FROM SPOTIFY ! I hate you. 8<

Tosiaan moikkamoi ! ~

2 kommenttia:

  1. onko edes sellasta ammattia jota voisi rakastaa ja mennä sinne hymyssä suin joka vitun aamu? ;oooo

    VastaaPoista
  2. No joillakin on. :'o ..En vaan oo varma löyretähänkö me semmoosia ikänä. 8D

    VastaaPoista

Tunnisteet

AAAA (1) Alkoholi (9) Auto (1) Baari (7) Blah (1) Dislike (1) Festarit (7) Fiilis (11) Haikeaa (1) Hese (1) Hota (6) Huvipuisto (1) Häät (1) Ikävä (1) iloonen (12) Isokyrö (2) Itku (2) Jeppis (5) Juhannus (1) Kaverit (25) KESÄ (4) Kirpparit (7) Kissat (7) Kivaa (23) Kuvaan (2) Kynsilakat (2) Leffa (2) Lonkku (8) Läppäri (2) Lävistykset (2) Me (4) Mietin (2) Minä (5) Muistelen (2) Musiikki (9) Mässyä (1) Nauraminen (1) Näätä (2) Ostokset (3) Oulu (1) Parasta (5) Perhe (4) PFP (1) Pirkku (6) Provinssi (5) Pullo (2) Rage (1) Raivo (1) Random (1) Roihu (2) Ruoka (9) Seinäjoki (1) Sodankylä (1) SolarSound (1) Surullinen (1) Syksy (4) synttärit (3) Tallinna (1) Tapahtumaa (5) Tekeminen (1) Tekosyitä (1) Turhautuminen (2) työt (7) Vaasa (11) Viro (1) Vänvän (1) Yllättävää (2) Yllätys (1)