perjantai 21. lokakuuta 2011

Pärrähiiriä !

Mulloli tänään hieno keskustelu menneen ajan piirretyistä. <: 
Siitä kuinka 90-luvulla lasten piirretyt oli paljon parempia kuin nykyään.
Prätkähiiret, Hopeanuoli, Halinallet, My little pony, Rölli, Muumit !
Ja mitä nyt saa? Teletapit ja Sinisen talon nallen. Onko taso hieman laskenut? 
Tultiin siihen tulokseen, että taso on tosiaankin laskenut. 

Itte kattelin täs pari päivää sitten kaikki hopeanuolet. n__n Täytyy sanoa että loistavaa settiä aina vaan !

Dadada, menin eilen junalla Laihialle. Kallista, miettikää Vaasasta Laihialle 3,25€ !
Matka kestää vartin ja siitä pitää maksaa noin törkeitä hintoja ! 
Sitten vielä. Hain lipun ihan luukulta, siellä kassatätinä oli oli joku nyrpee muori. No sanoin, että 'yks aikuunen Laihialle' Kuvittelin typeränä sitten, että se ymmärtää että haluan vajaan 10min päästä lähtevään junaan. No pääsen junaan lippuni kanssa, niin eiköhän se lippu oo ajalle 18:08 vaikka oon junassa, joka lähtee 15:22.. Siinä lipussa vielä lukee, jotta son voimassa vain lippuun merkityllä junavuorolla. Ja jos käyttää toisella, niin tulee viiden euron lisähinta. .___. Oon ihan paineissa. AAAA, mitä teen?
Nojoo, oon koko matkan valmiudessa selittämään konnarille mikä on tilanne. ..Sitten se ei ehdi edes lippua tarkistaa, kun ollaan jo Laihialla. Maksoin ja murehdin siis turhasta. Huoh.
Sitten mä reippaana likkana kävelinki Laihian suureen keskustaan. 
Chillailin sielä sitten siihen asti, että äiti pääsee töistä. Dadaa, lähdettiin sitte Emmaa ja Samia treffaamaan Jurvaan. ..Ja voin sanoa, Osmo ei oo kasvanu viittä senttiäkään !

Jurvasta tullessa käytiin hakemaas Suvilahdesta FB-kirppis löytöni ! Tommoi söpö pieni ruskee pöytä 5€ ja nuo mustat kehykset yhteensä 2€. Kiitti äiti kun hait ne mun kanssa ! n__n

Pirkku ja takapiruna Hotales.
Tänään sitten kävinki Ewa&Adam kirpparilla, mut sieltä ei lähteny mukaan muutaku heijastin ! Illat nyt piemenee kumminkin ja tarttee näkyy, ettei jää auton alle. Mullon tapana juoksennella meiningillä 'kyllä autot mua väistää !' Uskon sen koituvan vielä kohtalokseni. 8D

Ja mitä mulla viikonloppu suunnitelmia? Ei mitään. 

Noh. En tiiä, maanantaina vissiin palajan Vaconille töihin. ...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet

AAAA (1) Alkoholi (9) Auto (1) Baari (7) Blah (1) Dislike (1) Festarit (7) Fiilis (11) Haikeaa (1) Hese (1) Hota (6) Huvipuisto (1) Häät (1) Ikävä (1) iloonen (12) Isokyrö (2) Itku (2) Jeppis (5) Juhannus (1) Kaverit (25) KESÄ (4) Kirpparit (7) Kissat (7) Kivaa (23) Kuvaan (2) Kynsilakat (2) Leffa (2) Lonkku (8) Läppäri (2) Lävistykset (2) Me (4) Mietin (2) Minä (5) Muistelen (2) Musiikki (9) Mässyä (1) Nauraminen (1) Näätä (2) Ostokset (3) Oulu (1) Parasta (5) Perhe (4) PFP (1) Pirkku (6) Provinssi (5) Pullo (2) Rage (1) Raivo (1) Random (1) Roihu (2) Ruoka (9) Seinäjoki (1) Sodankylä (1) SolarSound (1) Surullinen (1) Syksy (4) synttärit (3) Tallinna (1) Tapahtumaa (5) Tekeminen (1) Tekosyitä (1) Turhautuminen (2) työt (7) Vaasa (11) Viro (1) Vänvän (1) Yllättävää (2) Yllätys (1)