keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Here i am, again.

Hiukset on muttunu viime postauksesta, tässä päivitystä !
Tommoi kiva my little pony-väritys. n_n

C tuli viime viikonlopuksi kotiin, ehtihän se jo kaks viikkoa olla kaukana opiskelemas. Phih, oli tosi jees viikonloppu. Chillattii, naurettii ja ja ja puhuttiin kaikkee paljon ! Oli niin kivaa, käytiin iskän luonakin lauantai päivänä. Emma oli siellä ja Iida, Erika sekä Joona tuli käymään kaffilla. <: Jeebou ! 
Mut sitten viikonloppu olikin jo ohi ja koitti Cn aika lähtee pois. 8< Itkuhan siinä taas tuli, mutta nyt mennään jos keskiviikossa ja oon selvinny ! 
Tässä kuvia viikonlopulta:
Crisun venyveny. n_n

Pirkun ovelat, käärmemäiset ilmeet.

Lonkun raivo ilme.

Hotales, you know, just chilling. ;3
Äiti tulee tänään yökyläilemään. (Hih, olipas söpöä.) ..Mun pitäis vähän siivoilla mainoksia pois lattialta ja laittaa pyykkikone pyörimään. No.. Siinä ei mee kauaa. ..Jos sitten tän blogitekstin jälkeen?

Mourr, Emma ja Iida tulee perjantaina luokseni ja me ajateltii varaa sauna ja uima-allas. :'3 Hihii, pitkästä aikaa porukalla oikeesti duunataan jotain. ..Ja pitkästä aikaa Emmakin täällä! <3

Oon kauheasti ruvennut kävelemään paikasta toiseen. Eilen kävin minimanis kävellen (Kivat tarjoukset, btw.) ja tänään kävin työkkäris Palosaarella kävellen. Huomenna ajattelin kävellä kirpparille ja semmoosta settii. Tekee vaan hyvää vähän liikkuakkin. 
Oon huomannu, että kun nyt asustelen yksin, niin en syö yhtään niin paljon mitä normaalisti. Hyvä sekin toisaalta. Ei pullaannu enempää, eikä oo ketään (no elukat) kelle kirkua kuinka on nälkä. RAIVOA ! 8D Ne jotka ei tienneet, nälkäisenä en ole hyvää seuraa kenellekkään.


Siinä taas kappale, joka on jo kauan ollut paljon kuuntelussa. Jokin tässä kappaleessa iskee. Vaikka ei mitenkään ole semmoista mitä normaalisti kuuntelen.

Tässä pari syksykuvaa. <3 Ps. Tykkään hirmuisasti syksystä. 

Näkyy takapihalla. Komea !Puistikolta.

Hmm, jos kuittaan tältä osalta ja rupean siivoilemaan. Heihei~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet

AAAA (1) Alkoholi (9) Auto (1) Baari (7) Blah (1) Dislike (1) Festarit (7) Fiilis (11) Haikeaa (1) Hese (1) Hota (6) Huvipuisto (1) Häät (1) Ikävä (1) iloonen (12) Isokyrö (2) Itku (2) Jeppis (5) Juhannus (1) Kaverit (25) KESÄ (4) Kirpparit (7) Kissat (7) Kivaa (23) Kuvaan (2) Kynsilakat (2) Leffa (2) Lonkku (8) Läppäri (2) Lävistykset (2) Me (4) Mietin (2) Minä (5) Muistelen (2) Musiikki (9) Mässyä (1) Nauraminen (1) Näätä (2) Ostokset (3) Oulu (1) Parasta (5) Perhe (4) PFP (1) Pirkku (6) Provinssi (5) Pullo (2) Rage (1) Raivo (1) Random (1) Roihu (2) Ruoka (9) Seinäjoki (1) Sodankylä (1) SolarSound (1) Surullinen (1) Syksy (4) synttärit (3) Tallinna (1) Tapahtumaa (5) Tekeminen (1) Tekosyitä (1) Turhautuminen (2) työt (7) Vaasa (11) Viro (1) Vänvän (1) Yllättävää (2) Yllätys (1)